Drumul Naţional 7 Valea Oltului, cel ma..." />

Informaţii din trafic

Drumul Naţional 7 Valea Oltului, cel mai important drum naţional din România este închis de ieri seară la km. 199. La Căciulata au căzut de pe versanţi peste 2.000 de metri cubi de pietre şi pământ. Pentru ruta Râmnicu Vâlcea -Sibiu şoferii sunt deviaţi pe DN1 Bucureşti- Braşov-Veştem, iar ultima estimare a CNANDR pentru reluarea circulaţiei este ora 10:00 în decizia se va lua în funcţie de constatările echipei de alpinişti, informează Radio România Actualități. foto

DRUM BLOCATŞi tot pe DN 1 Piteşi-Sibiu, centura municipiului Râmnicu Vâlcea este închisă la kilometrul 177 din cauza terasamentului surpat. Traficul este deviat pentru toate categoriile de autovehicule pe străzile Decebal, Republicii şi Calea lui Traian din zona de Nord a municipului Râmnicu Vâlcea. Ocolul este de aproximativ doi kilometri, însă cu valorile mari de trafic greu, cele trei artere din municipiu sunt mult mai aglomerate, deşi au două benzi pe sens.

Pe DN1 Valea Prahovei se reiau lucrările de reparaţii la podurile Băneşti şi Posada, iar circulația va fi efectuată cu restricţii parţiale. Reduceţi viteza mai ales la Posada unde se va merge pe o singură bandă pe ambele direcţii.

Peste câteva zile se reia circulaţia pe ambele benzi ale podului Giurgiu-Ruse, lucrările de consolidarea pe partea noastră fiind amânate pentru primăvară.

Ninge acum pe DN18 în zonele înalte din judeţul Maramureş. Este lapoviţă pe DN66 în Defileul Jiului şi rafale de vânt de aproape 100 de kilometri pe oră, în zona înaltă din judeţul Prahova.

Ultima informaţie din Bucureşti: semafoare defecte la Răzoare, la intersecţiile Moşilor cu Eminescu şi la Hala Traian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − fourteen =