În următorii trei ani in..." />

Industria auto din Rusia în declin?

În următorii trei ani industria auto din Rusia își va încetini ritmul de dezvoltare. Dacă în perioada anilor 2010-2012 producția de automobile din țară a crescut cu 52%, atunci în anii următori indicatorii vor arăta o creștere de doar 10,5% pe an. Estimările au fost făcute de către specialiștii Combinatului metalurgic din Magnitogorsk (un oraș minier și industrial din Regiunea Celiabinsk) în cadrul summitului metalurgic, desfășurat la a 10-a ediție. foto

Principalii cumpărători ai metalului sunt companiile străine, care desfășoară activitatea pe teritoriul Rusiei, relatează portalul Autonews. În următorii patru ani producătorii străini vor trebui să își concentreze pentru propria afacere activitatea de producție în Rusia, în proporție de 60 la sută.

Analiștii Combinatului metalurgic din Magnitogorsk și cei de la PriceWaterhouseCoopers estimează în anul 2012 o creștere a producției de automobile cu 15% (până la 2,3 milioane de unități), în 2013 – cu 13% (până la 2,6 milioane), în 2014 – cu 8% (până la 2,8 milioane) și în 2015 – cu 11% (până la 3,1 milioane de unități).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight − eight =