Harta interactiva a masurilor economice luate de statele europene in contextul pandemiei

Echipa Business Planet s-a mobilizat pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine modul în care antreprenorii se confruntă cu epidemia de coronavirus.

De la începutul crizei, mulți antreprenori au fost nevoiți să își înceteze complet activitățile. Alții au reușit să reacționeze și să-și modifice complet producția.

Acesta este cazul companiilor care s-au reorientat catre producerea de masti de protectie, combinezoane, aparate si substante dezinfectante, spre exemplu.

O harta interactiva interesanta a fost publicata de Euronews indicand masurile care au fost luate in contextul pandemiei de diferite state europene.

Din pacate, eforturile ministrilor de Finante de a ajunge la un acord privind un pachet de masuri fiscale menit sa contracareze consecintele pandemiei COVID-19 s-au prelungit in noaptea de marti spre miercuri.

Dificultatile sunt generate de diferenta de viziune intre statele din nordul continentului si cele din sud, acestea din urma solicitand un efort financiar fara precedent cu pretul asumarii unei datorii comune (asa numitele coronabonduri), informeaza agentiile de presa internationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 2 =