Celelalte 202 mili..." />

GFR: Restul banilor, după avizul Concurenţei

Grupul Feroviar Român a plătit până acum 30 de milioane de euro pentru achiziția CFR Marfă și va plăti diferența până la 202 milioane de euro ulterior avizului Consiliului Concurenței.

‘Grup Feroviar Roman (GFR) a depus joi, 3 octombrie 2013, suma de 90.498.000 lei (20,2 milioane euro), în contul escrow, onorând obligația de garantare ce îi revine în calitate de cumpărător al SNTFM CFR Marfă SA, conform contractului de privatizare semnat în data de 2 septembrie 2013″, arată GFR.

„Finanțarea contului escrow a fost asigurată din surse proprii ale Grup Feroviar Roman, precum și de către un consorțiu de bănci format din Raiffeisen Bank, Banca Transilvania și OTP Bank’, se arată într-un comunicat.

Din luna iunie și până în prezent, Grup Feroviar Român a plătit 30 de milioane de euro pentru achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni al CFR Marfă SA: 10 milioane de euro reprezentând garanția bancară de participare la licitație, iar alte 20,2 milioane de euro reprezentând garantarea tranzacției printr-un cont escrow.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × four =