Gebrüder Weiss își extinde portofoliul de servicii digitale și lansează ETA

Furnizorul de servicii logistice integrate, Gebrüder Weiss își extinde gama de servicii digitale și lansează ETA – calcul al timpului estimat de sosire în timp real, un serviciu ce le permite clienților să aibă un răspuns mult mai exact când vine vorba de ora de sosire a mărfurilor.  

Serviciul ETA face parte din strategia digitală adoptată de Gebrüder Weiss în ultimii ani pentru a oferi o combinație optimă între excelență operațională și instrumente digitale, compania referindu-se la această abordare combinată drept “Best of Both Worlds” (n.red. “Ce este mai bun din cele două lumi”)

Furnizorul 3PL oferă serviciul digital ETA pentru toate transporturile în regim de grupaj unde compania se ocupă și de livrarea finală, acoperind rețeaua extinsă de locații a Gebrüder Weiss între Basel, în vestul Europei și până în Tbilisi, Georgia, în est.

În funcție de situația de trafic, Gebrüder Weiss recalculează constant timpul estimate de sosire a mărfurilor. Pentru livrarea finală, timpul de sosire este limitat la două ore.

“Acest lucru ne diferențiază clar de noii-veniți pe piață ce se concentrează strict pe mediul digital și pot acționa doar într-o anumită măsură întrucât nu au acces la propriile mijloace, așa cum avem noi, după cum arată și situația curentă în timpul crizei de coronavirus ,” a spus Jürgen Bauer, membru al Consiliului Director Gebrüder Weiss.

Compania va oferi în următoarele luni și alte servicii digitale, iar portalul dedicat clienților – myGW va fi lansat în cursul acestui an, scrie Intermodal&Logistics.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 12 =