Gara de Est din Budapesta a fost închisă, toată lumea a fost evacuată

Pe o perioadă nedeterminată, de la Gara de Est din Budapesta nu va pleca şi nu va sosi niciun tren, s-a anunţat marţi în megafonul gării, cu puţin timp după ora 9:00, informează RADOR, cu referire la agenția de știri MTI. foto

Până la ora 10.00 poliţia a evacuat gara, în timp ce imigranţii demonstrează în Piaţa Baross şi revendică permiterea plecării lor spre Germania. La intrarea principală a gării poliţia a format un cordon, iar imigranţii au fost informaţi despre această acţiune prin megafon, cu ajutorul translatorului. Cum puţin timp după ora 10:00 poliţia a evacuat gara, toată lumea a fost scoasă afară şi nici cei care aveau bilet de tren nu puteau să călătorească, a informat corespondentul de la faţa locului al Agenţiei ungare de Presă MTI.

În prezent imigranţii se află în Piaţa Baross şi au început să protesteze. Ei scandează :”Siria”, „Germania” şi „Munchen”, adică solicită permiterea plecării lor spre Germania. Mai multe sute de imigranţi flutură în aer biletele lor de tren, pe care le-au cumpărat pentru a călători spre Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 5 =