Fostul şef al Agenţiei de Control şi Încasări Nădlac, condamnat pentru luare de mită

Scandalul de corupţie de după concertul AC/DC, când controlorii de trafic ar fi cerut mită şoferilor care transportau echipamentele trupei, a dus la înlocuirea şefei Agenţiei de Control şi Încasări Nădlac, Ildiko Olasz, cu Keller Desideriu. foto

Între timp, acesta din urmă a ajuns, la rândul lui, inculpat într-un dosar de corupţie. Recent, el a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

După istoricul concert AC/DC de la Bucureşti, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a fost zguduită de un scandal de corupţie după ce s-a reclamat fadptul că, la vama Nădlac, controlorii de trafic ai CNADNR au cerut mită şoferilor de camion care transportau echipamentele AC/DC.

În urma scandalului, s-a deschis o anchetă penală, dar actele de corupţie nu au putut fi probate, astfel că dosarul a fost închis. Pe linie administrativă, s-au luat, însă, o serie de măsuri.

Mai mulţi funcţionari au fost daţi afară, iar şefa Agenţiei de Control şi Încasări Nădlac, Ildiko Olasz, a fost înlocuită cu Keller Desideriu… citește tot pe www.adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + thirteen =