Finanţare pentru achiziţionarea de vehicule comerciale de la EVW Holding

EVW Holding şi Raiffeisen Leasing lansează un produs de finanţare pentru achiziţionarea de vehicule comerciale noi şi second-hand. foto

În perioada 01.06.2013 – 31.12.2013, cumpărătorul poate beneficia de până la 12% reducere de la preţul de listă pentru gama de vehicue comerciale noi şi de 6 luni garanţie pe lanţ cinematic, pentru vehiculele comerciale second-hand. Aceste facilităţi sunt oferite prin finanţare Raiffeisen Leasing. EVW Holding precizează că un număr de 30 vehicule comerciale second-hand, beneficiază de 6 luni garanţie pe lanţ cinematic. 

Lista completă cu seriile de şasiu se regaseste pe site-ul www.evwtrucks.com la secţiunea „finanţare”.

Noul produs de finanţare propune costuri reduse faţă de condiţiile standard, oferind o dobândă variabilă începând de la Euribor 3M + 4,5% sau dobândă fixă de 5,7% pentru contractele în euro.

Produsul de finanţare este disponibil în perioada menționatî în toate sediile Raiffeisen Leasing, cele 539 de agenţii Raiffeisen Bank din ţară şi filialele EVW Holding.

EVW Holding este o companie națională prezentă în zece mari oraşe ale ţării. Unic dealer oficial DAF în România, EVW Holding este un business construit de peste 21 de ani în jurul camionanelor. Compania oferă azi transportatorilor, soluţii integrate de business prin cele cinci divizii comerciale:

-vânzări camioane noi (DAF, Isuzu, Tatra Phoenix);
-vânzări camioane rulate (toate mărcile);
-service camioane (Service Autorizat DAF şi service pentru toate mărcile de camioane);
-vânzări piese camioane (piese OE şi after-market);
-vânzări anvelope camioane (anvelope premium şi second line).

Raiffeisen Leasing este membră a grupului financiar austriac Raiffeisen şi activează pe piaţa românească din anul 2002. Clienţii Raiffeisen Leasing sunt în principal persoane juridice, de la IMM-uri, la corporaţii multinaţionale şi municipalităţi. Compania are reprezentare natională, fiind prezentă în 15 mari oraşe din România. Raiffeisen Leasing oferă servicii de finanţare complete, accesibile prin toate agenţiile Raiffeisen Bank. Raiffeisen Leasing este membră a Asociaţiei Societăţilor Financiare din România (ALB) începând cu anul 2004.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × one =