Euro-2012: Ucraina a pregătit un centru de informare pentru șoferi și turiști

Agenția de stat a drumurilor din Ucraina – Ukravtodor – a inaugurat recent centrul de informare rutieră „Dorinfocenter” („Дорінфоцентр”) pentru turiștii străini și șoferii care se vor deplasa în Ucraina în perioada Campionatului European de Fotbal 2012. foto

Specialiștii din cadrul centrului îi vor ajuta pe turiști să-și planifice traseele rutiere prin Ucraina, oferindu-le acestora cele mai recente informații despre calitatea drumurilor, posibilitatea intervenirii unor riscuri, parcări, diverse informații despre stații de alimentare cu carburanți, service auto, moteluri, campinguri, puncte de alimentație publică etc.

Informația poate fi obținută non-stop în trei limbi (ucraineană, rusă și engleză). Pentru orice fel de ajutor, turiștii sunt încurajați să apeleze la numerele de urgență: +38 (044) 303-99-10, +38 (044) 303-99-20, sau pe web site-ul www.trafficukraine.com.

Centrul de informare va funcționa în perioada 1 iunie – 31 iulie 2012. Campionatul European de Fotbal Euro-2012 se va desfăşura în perioada 8 iunie – 1 iulie 2012, în Ucraina (oraşele: Donetsk, Lviv, Kharkov şi Kiev) şi în Polonia (oraşele: Gdańsk, Poznań, Varşovia, Wrocław).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + eight =