După 17 ani de la oprirea zborurilor spre China, Tarom a zburat până la Beijing pentru a aduce echipamente medicale în ţară

Operatorul naţional de stat Tarom transportă echipamente medicale din China, potrivit informaţiilor publicate pe pagina de Facebook a Ambasadei României la Beijing.

Iată ce scriu reprezentanţii Ambasadei:

„La 17 ani după ce ultima cursă aeriană de linie operată de TAROM pe relaţia China părăsea spaţiul aerian chinez, ROT7710 este acum airborne şi in drum spre casă!

Zborul, operat de o aeronavă Boeing 737-800NG TAROM (YR-BGJ), a decolat din Shenzhen la ora locală 12:55 şi transportă materiale medicale achiziţionate din China. Echipajul a aterizat la Shenzhen noaptea trecută, după o escală de realimentare în Kazahstan.

Aprecierile noastre sincere se îndreaptă către echipajul acestui zbor şi către echipa TAROM, care au depus eforturi pentru ca acest transport să aibă loc în condiţii optime, inclusiv adaptând aeronava astfel încât toate materialele să fie transportate corespunzător.

Mulţumim, de asemenea, autorităţilor chineze şi, în special, colegilor din Ministerul de Externe al Republicii Populare Chineze şi profesioniştilor din cadrul Autorităţii Aeronautice Civile a Chinei pentru tot sprijinul acordat cu maximă operativitate şi solicititudine! Dar, mai presus de orice, pentru prietenia arătată de-a lungul acestui proces!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 3 =