Banii urmează să fie ..." />

Dunca Expediţii vinde ultimul elicopter

Transportatorul Dunca Expediţii, controlat de familia Dunca, vrea să vândă ultimul elicopter pe care îl are în proprietate, la un preţ de cel puţin 1 milion de euro, banii urmând să fie folosiţi pentru reducerea îndatorării către Unicredit, de unde a accesat mai multe împrumuturi.

Acţionarii companiei din Timişoara au aprobat la finele lunii iulie încheierea unor acte adiţionale la contractele de credit încheiate cu UniCredit Ţiriac Bank şi UniCredit Bank Austria, privind reducerea pe o perioadă de şase luni a ratelor de principal aferente mai multor facilităţi de credit, contractate în intervalul 2006 – 2011.

Reeşalonarea urma să fie realizată în două etape, prima vizând diminuarea ratelor aferente lunilor iulie, august şi septembrie, iar a doua pe cele din ultimele trei luni din 2013, condiţionată însă de vânzarea unui elicopter tip Eurocopter AS 350 B3 până la 15 octombrie, la preţul minim de 1 milion de euro.

Romeo Dunca, acţionar Dunca Expediţii şi director general al grupului din care face parte firma, alături de Dunca Imobiliare, a afirmat că de achiziţia elicopterului este interesată o firmă din Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × one =