<..." />

Drumuri închise în câteva județe din Moldova din cauza viscolului

Un număr de 52 de localităţi din şase judeţe ale Moldovei sunt nealimentate cu energie electrică, cel puţin o sută de persoane au rămas înzăpezite şi mai multe drumuri din Moldova sunt închise sâmbătă, din cauza vântului puternic şi a viscolului. foto

Alimente şi apă au fost trimise, sâmbătă, persoanelor care aşteaptă în trafic reluarea circulaţiei pe DN 2, în judeţul Suceava, autorităţile apreciind că până seara vor fi redeschise toate drumurile principale din judeţ după ce, la prânz, s-a reluat circulaţia pe două sectoare de drumuri naţionale.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat că la ora 14.00 au fost deschise circulaţie drumul naţionale DN 29, până la limita cu judeţul Botoşani şi DN 2, pe sectorul Suceava – Fălticeni, traficul desfăşurându-se alternativ, sub îndrumarea echipajelor de la Poliţia rutieră. 

El a mai spus că mai sunt închise patru sectoare de drumuri naţionale şi şapte drumuri judeţene.

Astfel, pe DN 17 Suceava – Paltinoasa se lucrează cu utilaje de deszăpezire din ambele sensuri, pe DN 2 Grăniceşti – Siret se intervine cu o autofreză spre Siret, iar alte utilaje de deszăpezire intervin pe DN 2 K Milişăuţi-Arbore – Solca şi pe DN 2H Rădăuţi-Gălăneşti.

Totodată, sunt închise drumurile judeţene DJ 291 A Siret – Muşeniţa – Frătăuţii Noi, DJ 209 K Marginea -Volovăţ, DJ 209 J Arbore – Clit, DJ 178 Arbore – Burla, DJ 209 A Mihăileşti – Horodniceni – Brădăţel şi DJ 208 E Forăşti – Dolheştii Mari.

Prefectul de Suceava a menţionat că toate persoanele din judeţ care au avut nevoie de dializă au fost preluate şi transportate la unităţile medicale pentru tratament… citește tot pe www.mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − 3 =