Două camioane ..." />

Două camioane au luat foc, după ce s-au ciocnit

Două camioane au luat foc după ce s-au ciocnit pe un drum din judeţul Braşov. Şoferii au reuşit să iasă la timp din cabine, dar autotrenurile au fost distruse de flăcări. Pompierii au avut nevoie de o oră pentru a stinge focul. Până la finalul intervenţiei, traficul a fost deviat. foto

Incidentul s-a produs în jurul orei 23, pe DN73, la ieşirea din Cristian. Traficul a fost blocat aproximativ patru ore, timp în care circulaţia a fost deviată pe rute ocolitoare, informează Digi 24.

„Un autocamion a observat târziu că din faţă circulă un alt autovehicul, a încercat să evite şi a acroşat tirul încărcat cu ulei, care era staţionat pe partea dreaptă”, a explicat inspector principal Cosmin Giosanu, purtător de cuvânt al Serviciului de Poliţie Rutieră Braşov.

În urma impactului, unul dintre tiruri a luat foc, iar flăcările s-au extins şi la celălalt.

Mai multe autospecialele ale ISU au venit la locul accidentului. După aproximativ o oră, pompierii au reuşit să stingă flăcările.

„Riscurile intervenţiei au fost acelea de a exploda butoaiele din acest tir (cel încărcat cu ulei, n.r.). Am reuşit să limităm şi să lichidăm acest incendiu, posibilitatea de propagare la clădirea învecinată”, a declarat colonel Stelian Rechiţean, şef al ISU Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 4 =