Doritorii de a se programa online pentru a trece frontiera Lituaniei o pot face contra cost

De la 1 ianuarie 2017, șoferii de camioane și autoturisme se pot programa online pentru a obține un număr de ordine la trecerea frontierei lituaniene. Acest serviciu nu este obligatoriu, subliniază Direcția punctelor de trecere a frontierei. O programare pentru camioane va costa 4,80 euro (plus taxa de transfer 0,20 euro), iar pentru autoturisme taxa va fi de 1,00 euro (plus taxa de transfer de 0, 15 euro). foto
În cazul în care numărul de înregistrare al mijlocului de transport (litere, cifre, simboluri), introduse în timpul programării online, nu vor fi identice cu cele ale mijlocului de transport sosit la punctul de trecere a frontierei, acel vehicul nu va fi lăsat să treacă în zona de așteptare fără rând. Totodată, în situațiile în care numărul de telefon, menționat la înregistrare, nu există sau nu este corect, rezervarea prealabilă va fi anulată.
Plata poate fi făcută în momentul înregistrării pe site-ul – www.ltsiena.ln – cu ajutorul cardului de credit sau prin sistemul electronic banklink. Site-ul este disponibil în limbile lituaniană, rusă și engleză.
Potrivit Direcției punctelor de trecere a frontierei, înregistrarea prealabilă nu este obligatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + seven =