S..." />

Dealerii au majorat prețul la majoritatea modelelor AvtoVAZ

Săptămâna trecută prețul la majoritatea mașinilor produse de concernul rus AvtoVAZ a crescut cu câteva mii de ruble rusești, imediat după sezonul de reduceri. Concluzia aparține experților agenției AvtoSreda, după ce au analizat oferta saloanelor auto Lada din orașul Toliatti (unde se află uzina AvtoVAZ). foto

Astfel, în ultima săptămână de primăvară, saloanele din Toliatti au afișat prețuri majorate cu 2 mii de ruble (200 RON) la modelul Kalina versiunea „Euro-4, standard, E-gaz, sistem audio”. Aceeași majorare a fost și în cazul hatchback-urilor „Euro-4, standard, E-gaz”. Astfel, dealerii auto s-au apropiat de nivelul recomandat de producătorul AvtoVAZ, iar în unele cazuri a fost depășit considerabil.

Scumpirea a vizat și modelele sedan Priora, însă cel mai mult s-au scumpit hatchback-urile emblematice, versiunea „Euro-4, cu dotări lux, climatronic, ABS, sistem audio, incalzire” și „Euro-4, cu dotări lux, climatronic, ABS, PF, sistem audio și bară de protecție nouă”.

Lada Priora restilizată s-a scumpit cu 3 şi 4 mii de ruble (300-400 RON). Unii dealeri au majorat prețurile chiar și la modelele Lada Seven, care nu se mai produc. Aceste mașini au devenit mai scumpe cu 2 mii de ruble (200 RON).

Prețul a scăzut ușor doar în cazul modelului Lada 2115. În unele saloane auto sedanul standard cu E-gaz, care moștenește elemente de la Lada 2110, s-a ieftinit cu două mii de ruble.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − sixteen =