Campanie caritabilă pentr..." />

DE CRĂCIUN, ALEGE SĂ ÎMPARŢI BUCURIA!

Campanie caritabilă pentru copiii orfani şi bolnavi de SIDA de la Spitalul Victor Babeş, Bucureşti

Revistele Mişcarea şi TIR Magazin, cu sprijinul Asociaţiei Române pentru Transporturi Rutiere Internaţionale (ARTRI) şi al partenerilor săi, vă invită să sprijiniţi campania “Să mergem împreună pe calea cea bună”, în cadrul căreia 50  de copii orfani şi bolnavi de SIDA de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti îşi vor primi de Crăciun cadourile mult visate.

 Modul în care ne puteţi ajuta să aducem o bucurie acestor copii este următorul: până pe 17 decembrie, alegeţi din bradul de Crăciun – aflat în holul sediului central al ARTRI din Bulevardul Mărăşti, nr.25, sector 1 -, una sau mai multe dintre felicitările în care copiii orfani şi-au scris cadoul dorit. Apoi, pregătiţi cadoul respectiv şi aduceţi-l la sediul ARTRI până pe 19 decembrie, ora 16.00.

 

Echipa campaniei “Să mergem împreună pe calea cea bună” va monitoriza în permanenţă pachetul felicitărilor alese/disponibile, va face zilnic o informare pe pagina specială de facebook şi vă va răspunde la toate întrebările

https://www.facebook.com/Samergemimpreunapecaleaceabuna

De-a lungul întregii campaniei, numele dvs. va fi asociat cu bucuria copilului pe care l-aţi ales. Pe 20 decembrie, la ora 11.00, copiii vor primi toate cadourile în cadrul unei întâlniri speciale la care sunteți de pe acum invitați.

 

De Crăciun, alege să împarţi bucuria!

Persoane de contact:

Tatiana Bernevec office@artri.ro ; 0740190445

şi Dragoş Nae ndragos@tir2000.ro ; 0737504000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × five =