Brig..." />

De azi, bucurestenii se pot programa pentru examenul auto

Brigada Rutiera Bucuresti anunta ca din 2 iunie se reiau testarile la regulile de circulatie in Capitala.

Potrivit unui comunicat de presa, se vor organiza doua serii, de luni pana vineri. Insa, in functie de numarul de solicitari se mai poate organiza o serie, conform sursei citate.

Seria I – 08:00 – 08:30 (programare) – 08:30 (testare);
Seria II – 09:30 – 10:00 (programare) – 10:00 (testare).

Testarea se sustine in perioada de suspendare a permisului de conducere, iar programarile se pot face la Ghiseul 5.

Testarea efectiva se tine in cladirea „Corpul D” din incinta Brigazii Rutiere.

Bucurestenii trebuie sa aiba asupra lor actul de identitate si dovada inlocuitoare a permisului de conducere – ambele in original.

Totodata, oamenii trebuie sa stie ca le va fi luata temperatura la intrarea in cladire, iar cui are o temperatura mai mare de 37,3 grade nu i se va permite accesul in interior.

In plus, este obligatorie purtarea mastii sanitare si a manusilor.

„Facem mentiunea ca persoanele care se vor prezenta la sediul Brigazii Rutiere, vor respecta masurile adoptate in contextul situatiei epidemiologice din Romania pentru limitarea riscului de raspandire a infectiei cu Coronavirus si regulile de distantare sociala, fiind obligatorii purtarea mastii si a manusilor si triajul epidemiologic, procedura constand in controlul temperaturii vizitatorilor la punctele de control acces in incinte, nefiind permisa intrarea persoanelor a caror temperatura corporala depaseste 37,3⁰ C„, se mai arata in document.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + five =