lucrari autostrada

Dan Şova a spus când va fi finalizată autostrada Comarnic-Braşov

Ministrul delegat pentru Proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, Dan Şova, vrea ca autostrada Comarnic-Braşov să fie finalizată cel târziu în octombrie 2015. foto

„Dorinţa noastră este ca Comarnic-Braşov să se facă în maximum doi ani de la momentul la care se dă ordin de începere a lucrărilor. Unii spun că este greu. Eu insist. Sunt încăpăţânat”, a declarat sâmbătă Dan Şova la o emisiune televizată.

Premierul Victor Ponta a susţinut recent că nu va mai candida la următoarele alegeri parlamentare, în 2016, dacă autostrada Comarnic-Braşov nu va fi executată până la acel moment.

Întrebat când apreciază că va fi finalizată procedura de atribuire a contractului, Dan Şova a precizat sâmbătă că este greu de estimat, avansând însă ca termen „cel târziu” luna octombrie a acestui an.

„Este foarte greu de estimat (când se termină procedura de atribuire n.n.). În momentul în care a fost numită comisia, nici eu şi nimeni nu mai are puterea să se bage peste ce face comisia (numită de minister şi CNADNR n.n.), dar fireşte că vom utiliza mijloacele legale prin intermediul Consiliului de Administraţie să solicităm politicos comisiei să se grăbească”, a declarat Şova… citește tot pe www.gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 4 =