Dacia a prezentat la București noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway

Producătorul autohton Automobile Dacia a arătat marți seară românilor prezenți la un eveniment exclusivist desfășurat la Romaero Băneasa noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway. foto

Cele trei noi modele Dacia afişează un design robust şi mult mai atrăgător decât până acum. Conform producătorului, cele trei modele au un aspect bazat pe trei teme distincte: eleganță, în cazul noului Logan, seducţie, în cazul noului Sandero, şi caracter, în cazul noului Sandero Stepway.

Confortul a fost îmbunătăţit grație unor echipamente preluate de la modelele Lodgy şi Dokker, cum este cazul sistemului multimedia Media Nav, precum şi a limitatorului/regulatorului de viteză. Cele trei vehiucle sunt și mai ușor de manevrat datorită introducerii direcţiei asistate încă de la nivelul de intrare în gamă.

Noile Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway oferă acum o siguranţă sporită, în special datorită introducerii airbag-urilor laterale şi a sistemului de control al traiectoriei, ESP, încă de nivelul de intrare în gamă.

Propulsia modelelor este asigurată de noi motorizări – benzină TCe90 şi Diesel – care asigură o reducerie semnificativă a consumului de carburant în condițiile unui comportament moderat al șoferului.

Vehiculele Dacia sunt concepute pentru a oferi un spaţiu interior peste media clasei și dispun de acum de banchetă spate fracţionabilă 1/3-2/3 (în funcţie de versiune pe Logan, în serie pe Sandero şi Sandero Stepway)… citește tot aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + two =