Loturile III şi IV..." />

Cum arată tronsonul A1 Sibiu – Orăştie VIDEO

Loturile III şi IV de pe autostrada Sibiu-Nădlac sunt în stadii avansate de finalizare, aşa cum se poate remarca din imaginile aeriene filmate în acest weekend, informează ProMotor.

Termenul de finalizare oficial este de 15 decembrie 2013 pentru bucata de autostradă Sibiu-Sălişte, restul autostrăzii până la Orăştie urmând a fi dat în exploatare cel devreme în septembrie 2014.

„Cei de la Turnulsfatului.ro şi Sibiu Aerial au filmat în acest weekend stadiul lucrărilor de pe autostrada Sibiu-Orăştie, pe loturile III şi IV, adică în zona în care se află cel mai mare viaduct din ţară, precum şi primul tunel de autostradă din România”, observă sursa citată.

Stadiul lucrărilor diferă, dar din imaginile filmate ne putem da deja seama că bucata de autostradă dintre Sibiu şi Sălişte (legătura dintre centura la nivel de autostradă a Sibiului şi Sălişte) are într-adevăr şanse de a fi dată în folosinţă în jurul datei de 15 decembrie 2013 (aşa cum se anunţase), în timp ce restul autostrăzii va fi gata cel devreme în septembrie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + eighteen =