Corpul de Control din Ministerul Transporturilor verifică activitatea de la CNADNR

Corpul de Control al Ministerului Transporturilor a demarat, luni, un control la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) la inițiativa ministrului de resort, Iulian Matache, informează Agerpres. foto 

Ministerul își exercită dreptul și obligația de a verifica informațiile apărute în presă. În măsura în care acestea vor fi întemeiate, se vor lua măsurile necesare pentru remedierea disfuncționalităților. De asemenea, în cazul în care se va impune, vor fi sesizate instituțiile abilitate. Consider că eventualele sesizări ar trebui făcute mai întâi la nivelul organelor de control ale companiei, ministerului, sau la nivelul altor instituții. Apariția doar în presă nu rezolvă problema și poate fi interpretată ca un gest subiectiv. Din acest motiv, solicit ca atât în Ministerul Transporturilor, cât și în companiile din subordinea și sub autoritatea acestuia, să fie promovat dialogul ca element esențial în soluționarea conflictelor’, a precizat ministrul Transporturilor, Iulian Matache.

Controalele demarate au ca scop verificarea veridicității informațiilor apărute, în ultima perioadă, în mass-media cu privire activitatea din CNADNR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 10 =