Captură u..." />

Contrabandă cu țigări inedită la granița cu Ucraina

Captură uriaşă şi o surpriză de proporţii la graniţa cu Ucraina. De asta au avut parte vameşii români care au descoperit zeci de mii de pachete de ţigări de contrabandă ascunse în mai mulţi buşteni de lemn care erau transportaţi cu un tren marfar dinspre ţara vecină, scrie EVZfoto

Trenul-surpriză a intrat în România, ieri după-amiază, prin Punctul de Trecere a Frontierei Vicşani, iar la controlul efectuat de către lucrătorii de la Biroul Vamal în staţia C.F. Dorneşti, cu aparatura specifică din dotare, în interiorul unui buştean au fost observate mai multe pachete cu ţigări. 

După ce au verificat trunchiurile de copaci, vameşii au constatat că, în mai mulţi buşteni erau introduse zeci de mii de pachete de ţigări de contrabandă.„Este vorba despre peste 70.000 de pachete de ţigări”, a precizat pentru EVZ Irina Privantu, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale a Vămilor. Marfa ilegală era învelită în plastic şi pusă în locaşuri săpate în interiorul buştenilor.

La faţa locului a fost solicitată prezenţa poliţiştilor de frontieră, care au preluat cercetările.

„Echipa mixtă a efectuat un control amănunţit asupra buştenilor ocazie cu care a fost descoperită, în interiorul acestora, o impresionantă cantitate de ţigări”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =