Companiile aeriene ruse îşi sistează zborurile pe 72 de rute internaţionale

Companiile aeriene ruse îşi sistează zborurile pe 72 de rute internaţionale, în principal pentru pasageri, dar şi pentru cargo, conform unei liste publicate pe site-ul „Rosaviacia”, potrivit agenției Rosbalt. foto

Astfel, „Aeroflot” anulează zborurile din Moscova la Insbruk, Cancoon, Punta Cana; „Rossia” anulează 15 zboruri din Sankt-Petersburg spre Sofia, Salzburg, Hurghada şi Sharm el Sheikh;  închide 14 destinaţii, printre care Krasnodar-Varna, Dresda, Pafos, Baku, Bişkek; transportatorul „AirBridgeCargo” anulează şase destinaţii, printre care Moscova-Frankfurt-New York, Krasnoiarsk-Amsterdam-Montreal-Huston; transportatorul „Sibir” renunţă la trei relaţii: Irkutsk-Fergana, Ekaterinburg-Beijing şi Omsk-Beijing.

„Transaero” anulează 19 puncte de destinaţie, printre care din Sankt-Petersburg la Viena, la Kiev, Moscova-Havana, din Novosibirsk la Barcelona şi la Dubai, Ufa-Barcelona.

Transportatorul „U Tair” renunţă la 19 destinaţii, inclusiv la plecările din Sankt-Petersburg la Amsterdam, Munchen, Riga, Tallinn, Helsinki şi Erevan, din Rostov pe Don la Tel-Aviv şi Fergana, din Moscova la Harkov şi Odesa şi altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 10 =