CNADNR: Drumurile naționale din Oltenia, Muntenia și Dobrogea ar putea fi închise, din cauza poleiului

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a anunţat în această dimineață că toate drumurile naţionale şi autostrăzile din Muntenia, Oltenia şi Dobrogea ar putea fi închise miercuri, din cauza poleiului, pentru a acţiona cu material antiderapant.

În acest sens CNADNR, împreună cu Poliția Rutieră pot lua măsura restricționării sau închiderii circulației, pentru evitarea producerii de evenimente rutiere și acționarea imediată cu material antiderapant și degivrant, informează un comunicat al companiei de drumuri. După încetarea fenomenului, circulația va fi redeschisă imediat ce sunt îndeplinite condițiile de siguranță a circulației.

În această dimineață, meteorologii au emis atenționări nowcasting cod galben de ploi și depuneri de polei pentru județele Dolj, Olt, Vâlcea, Teleorman și Giurgiu, valabile până în jurul prânzului.  Până la ora 12.00, în Municipiului București și local în județele Ilfov, Dâmbovița, Călărași, Ialomița și Prahova se vor semnala precipitații mixte ce determină depuneri de polei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 5 =