Circulația pe Podul Calafat-Vidin închisă pentru vehiculele de marfă

Circulația pe Podul Calafat-Vidin a fost restricționată pentru vehiculele de marfă, după ce autoritățile bulgare au închis toate drumurile naționale și autostrăzile de nord ale Bulgariei, pentru toate tipurile de mijloace de transport. foto

 

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj, subcomisar Dănuț Rudăreanu, a declarat, pentru AGERPRES, că vehiculele de marfă nu pot să treacă spre Vidin, însă celelalte autoturisme precum și cetățenii pot ajunge până în orașul bulgar.

„La punctul de trecere a frontierei șoferii și cetățenii care trec Podul Calafat — Vidin pe jos sunt informați de Poliția de Frontieră cu privire la restricțiile de trafic din Bulgaria, în sensul că aceștia pot ajunge până la Vidin însă mai departe drumurile sunt închise”, a precizat Rudăreanu.

Potrivit IGPF, autoritățile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că începând de vineri dimineață toate drumurile naționale și autostrăzile din zona de nord a Bulgariei sunt închise pe toate direcțiile, pentru toate tipurile de mijloace de transport.

De asemenea, circulația din/spre orașele Ruse, Silistra și Dobrici din Bulgaria este închisă pentru toate categoriile de mijloace de transport, precum și circulația vehiculelor de marfă din zona Calafat — Vidin, către interiorul Bulgariei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 3 =