Cifra de afaceri AsstrA din produsele HiTech transportate a fost de 12,8 milioane de euro

Grupul de companii rezumă activitatea diviziei AsstrA HiTech Logistics pentru cele 9 luni din 2019

 

Transporturile HiTech au reprezentat 6% din transporturile AsstrA și au adus 6% din cifra de afaceri a companiei. Cifra de afaceri a AsstrA-Associated Traffic AG din transportul de produse electronice și electrocasnice în primele nouă luni ale acestui an a fost de 12,8 milioane de euro.

 

Din ianuarie până în septembrie 2019, grupul de companii a transportat 185 de mii de tone de produse HiTech. Specialiștii AsstrA au procesat 7 mii de comenzi pentru transportul unor astfel de mărfuri, care este cu 13% mai mult decât în aceeași perioadă a anului 2018. Până la sfârșitul anului este prevăzut să ajungă la un indicator de 12 mii de comenzi.

 

AsstrA-Associated Traffic AG transportă produse HiTech pe 200 de rute cu participarea birourilor companiei din întreaga lume. Principalele direcții în volumul de mărfuri transportate în grupul de companii AsstrA au devenit România – Polonia (1233 transporturi), Polonia – Italia (969), precum și Polonia – Marea Britanie (548).

 

Vorbind separat despre Rusia, în 2019, produsele HiTech au fost importate din Slovacia (272 transporturi), Polonia (218) și Italia (198). Produse din această categorie au fost exportate în principal în Kazahstan (384 transporturi), Republica Belarus (243) și Moldova (165).

AsstrA transportă cel mai mare volum de electronice și electrocasnice pe drum rutier – 80%. 11% din produse sunt livrate pe mare, feroviar – 6%, aerian – 4%.

Pozițiile de frunte în structura de produs a descărcărilor de produse HiTech au fost luate de piese și accesorii ale mașinilor de prelucrare a informațiilor – 24%; Televizoare, monitoare și proiectoare – 20%; pompe de aer sau vid, compresoare și ventilatoare – 10%.

Astăzi, AsstrA-Associated Traffic AG cooperează cu producătorii și comercianții de retail de electrocasnice și electronice din Europa și țările CSI. Grupul de clienți din acest segment a depășit 50 de companii, iar în 2019 s-a completat cu producători de Philips, Hisense, Panasonic și Xerox.

«Transportul de echipamente electronice și electrocasnice are cerințe stricte de siguranță. Așadar, de exemplu, urmărirea online a mărfurilor pe ruta rutieră a mărfurilor este una dintre principalele condiții obligatorii din partea producătorilor de electronice – spune Darya Reshetnyak, șeful diviziei Logistica AsstrA HiTech. – Pentru a respecta standardele, echipa AsstrA și-a restructurat activitatea internă și a implementat sistemul de gestionare a securității informațiilor AsstrA Visibility. Această dezvoltare a devenit un alt avantaj competitiv, datorită căreia se asigură siguranța în timpul transportului și capacitatea de a monitoriza circulația mărfurilor în timp real ».

AsstrA Group of Companies transportă produse electronice și electrocasnice de peste 20 de ani. Divizia AsstrA HiTech Logistics oferă o gamă completă de servicii de logistică și transport, necesare pentru transportul internațional de bunuri de înaltă tehnologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − 1 =