CFR Călători are, de joi, management privat. Cine este noul director general

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a anunţat, joi, că CFR Călători are, de joi, un nou Consiliul de Administraţie, sub un management privat. În acest context, a spus cine este noul director general al CFR Călători. Numele lui este Valentin Dorobanţu. foto

Potrivit lui Fenechiu, Dorobanţu a terminat Facultatea de Politehnică secţia Transporturi, are un master în logistică transporturi şi este, totodată, absolvent al Facultăţii de Comerţ din cadrul ASE. 

„Adunarea Generală a Acţionarilor din data de 20 martie 2013 şi Consiliul de Administraţie din 21 martie 2013 a ales la CFR Călători Consiliul de Administraţie şi noul management privat. Am promis că vom avea management privat la CFR Călători până la sfârşitul lunii februarie. Din cauza unor parteneri am întârziat trei săptămâni. Astăzi, a treia companie din cadrul CFR, are management privat”, a afirmat Fenechiu.

„Noul CEO al CFR Călători este Valentin Dorobanţu. Îl apreciez pe domnul Dorobanţu, pot să colaborez foarte bine cu el”, a declarat Fenechiu.

Valentin Dorobanţu a fost consultant la sucursala CFR Călători Bucureşti.

Relu Fenechiu a explicat că salariile vor fi stabilite după negociere şi că disponibilizările nu reprezintă, în acest moment, o prioritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + 5 =