Ce faci ..." />

Ce mai fac companiile românești pentru a supraviețui?

Ce faci atunci când nu vinzi măști, mănuși sau teste pentru noul tip de coronavirus? Există companii românești care speră ca această criză să facă cumpărătorii să se uite din nou la produsele românești. Pellamar s-a gândit să-și reducă prețurile cu 40% pentru toți cumpărătorii care stau acasă în această perioadă, dar și pragul minim pentru livrare gratuită.

 

Povestea Pellamar

Pell Amar Cosmetics este un producător de cosmetice de pe malul lacului Balta Albă, Buzău. Marca Pellamar se află pe piață din 1975, de când doctorul Ionescu-Călinești a descoperit miraculosul extract din nămol terapeutic pe care l-a și patentat.  La început a fost o pastă de dinți, care se mai află și acum în producție, într-o formulă naturală, fără fluor. Apoi au urmat produsele terapeutice pentru reumatism și artrite.
Extractul Pellamar, din dragoste
Motivul inițial pentru care doctorul a început testele a fost afecțiunea soției sale, pentru care căuta un tratament. Povestea despre extractul Pellamar că este descoperit din iubire pentru soția sa. A observat că împachetările cu nămol aveau efect, însă era greu de lucrat cu nămolul, a căutat o modalitate de a extrage beneficiile nămolului, așa a apărut extractul Pellamar, care însumează toate beneficiile nămolului, cu dublă acțiune atât terapeutică cât și cosmetică. Extractul Pellamar este o pudră albă, obținută exclusiv mecanic, bogată în săruri minerale și aminoacizi.

 

Pellamar astăzi

Marca Pellamar însumează asta peste 50 de produse în portofoliu: produse de îngrijire facială, corporală, produse terapeutice pentru reumatism, artrite, igienă orală, igienă intimă și îngrijirea părului. Toate conțin extractul descoperit de doctorul Ionescu Călinești, alături de ingrediente active de origine naturală, nu conțin parabeni, nici coloranți sau arome artificiale. Cele mai noi produse, din gama Biome, au un concept inovator: prebiotice pentru îngrijire facială, bazându-se pe echilibrul microbiomului pielii și furnizând hrană doar bacteriilor bune care luptă împotriva patogenilor. Nu lipsește nici nămolul terapeutic.

Pellamar în starea de urgență

Micuța fabrica de pe malul lacului Balta Albă speră să treacă cu bine de perioada stării de urgență. În spațiul de producție s-au luat toate măsurile necesare pentru a continua producția în condiții de igienă maximă. Au redus prețurile cu 40%, cele mai mari reduceri pe care le-au avut. Unele similari de mari au mai avut doar când au promis că vor răsplăti prezența la vot cu reduceri. Acum intenționează să mențină reducerile pe întreaga perioadă de carantină și au redus și pragul minim pentru livrările online la 75 de lei. Ei cred că statul acasă nu trebuie să-i facă pe clienți să renunțe la ritualul de îngrijire: crema pentru mâini atât de necesară în perioada asta, de crema regeneratoare pe care o recomandă chiar pentru pielea afectată de agenții agresivi din gelurile antibacteriene. Îngrijirea pielii este până la urmă despre demnitatea umană, pe care oamenii nu și-o pierd lucrând de acasă mai mult și ieșind mai puțin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 1 =