Este dej..." />

Care sunt cele mai ieftine zboruri din afara Europei

Este deja știut: zborurile în afara Europei au început să fie promovate la prețuri mai mici față de anii trecuți. Potrivit datelor din piață, turiștii care sunt atenți la reduceri și promoții pot economisi câteva sute de euro. foto

„Românii au început să călătorească din ce în ce mai mult în destinații din afara continentului nostru. Deși, în continuare, Europa atrage cei mai mulți turiști, vin puternic din urmă destinațiile din Orientul Mijlociu, cu Emiratele Arabe Unite în top”, spune Remus Vișan, Managing Director-ul Paravion.ro. De exemplu, cei care își doresc să zboare spre UAE în 2015 plătesc, în medie, 300 euro pentru un zbor de linie dus-întors spre Dubai.

Dar, cele mai ieftine zboruri din 2015 către Orientul Mijlociu sunt cele spre Tel Aviv, Israel, unde un bilet dus-întors, cu taxe incluse, costă, în medie, circa 200 de euro.

De asemenea, turiștii care vor să călătorească anul acesta în afara Europei cu un buget de zbor de până în 600 euro, pot alege Tokyo, o destinație avantajoasă, cu zboruri dus- întors începând de la 385 euro. Şi biletele dus-întors spre New York, cu plecare din București, pornesc de la aproximativ 580 euro, în timp ce Mumbai-ul poate fi vizitat cu 590 euro, respectiv 515 euro pentru Beijing.

Cele mai ieftine destinații din America Latină, anul acesta, sunt Rio de Janeiro, cu bilete începând de la 570 euro pentru o călătorie dus-întors cu taxele incluse, respectiv Sao Paulo, cu prețuri de la de la 670 euro pentru un bilet dus-întors cu plecare din București.

De asemenea, potrivit Paravion.ro, românii dispuși să plătească până în 700 euro pentru o destinație exotică sau cosmopolită au la dispoziție bilete spre Bangkok, cu prețuri începând de la 560 euro, sau pot vizita Chicago, cu bilete dus-întors începând de la 698 euro. Cele mai ieftine zboruri spre alte destinații din Statele Unite, precum Miami, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles sau Atlanta, costă, în medie, de la 800 euro pentru o călătorie dus- întors, cu taxele incluse.

Cele mai scumpe destinații ale anului rămân Chile, Peru, Uruguay, Argentina și Mexic, cu prețuri de la 800 euro până la circa 2.000 euro pentru bilete dus-întors cu toate taxele incluse.

Capital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + 12 =