Din cauza ..." />

Canicula scoate TIR-urile de pe drumurile din Kiev

Din cauza temperaturii ridicate a aerului, care de câteva zile depășește 28°С, autoritățile locale din capitala Ucrainei, orașul Kiev, au interzis circulația camioanelor cu o greutate mai mare de 24 de tone. Restricțiile de circulație pentru aceste mașini grele sunt valabile în intervalul orar 10.00 – 22.00, anunță portalul Autocentre. foto

„Interdicţiile au fost stabilite din cauza căldurii. Când e caniculă, în timpul circulației vehiculelor grele se deformează asfaltul, care la o temperatură mai mare de  28°С începe să se descompună”, a avertizat şeful poliţiei rutiere din Kiev, Anatolii Kurinoi.

Poliția rutieră din capitala ucraineană le sugerează șoferilor de TIR-uri să oprească în timpul zilei în locuri de parcare sau în zone de staționare și să continue deplasarea când se lasă seara – după ora 22.00 până la ora 06.00.

Această restricţie de circulație pot crea problem între clienţi și transportatorii de marfă şi bunuri, pentru că, de regulă, există anumiţi termeni de livrare care trebuiesc respectați de către transportatori nu se pot potrivi. De aceea, atunci când sunt planificate livrările ar trebui să fie luate în calcul și restricţiile pentru camioane din Kiev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × five =