Uz..." />

Camionul de tracţiune Ural-63704 a fost prezentat în Rusia

Uzina auto Ural din Federaţia Rusă a prezentat recent, în cadrul unei expoziţii, noul model de cap tractor Ural-63704, echipat cu macaraua Palfinger, de producţie austriacă. foto

Vehiculul cu tracţiune 6×6 a fost construit pentru tractarea remorcilor, funcţionând la temperaturi de la -45 °C la +40 °C, pe orice tip de drumuri şi de terenuri. Greutatea capului tractor este de 33,4 de tone, iar împreună cu încărcătura cântăreşte 63 de tone.

Camionul tractor cu o bună capacitatea de încărcare extinde familia vehiculelor Ural, făcând faţă cerinţelor moderne ale pieţei şi ale potenţialilor cumpărători.

Maşina rusească foloseşte o serie de subansamble ale unor producători europeni renumiţi (transmisiile ZF şi Raba, sistemele de frânare Wabco, Knorr-Bremse şi lămpile Hella Lighting), ce asigură calitatea şi siguranţa, astfel încât vehiculul poate fi comparat cu cele mai bune produse străine.

Camionul este echipat cu motorul ЯМЗ-650, ce corespunde standardelor de emisie Euro-4 (produs sub licenţa de la Renault-Trucks la uzina de motoare Autodiesel din Iaroslavl, parte a GAZ Group)… citeşte tot aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + 6 =