Compania „Foton Motor”, ..." />

Camioanele Foton cuceresc piața rusă

Compania „Foton Motor”, distribuitorul general al producătorului chinez de camioane Foton, a făcut o prezentare de modele de camioane pentru jurnaliștii ruși și le-a vorbit despre perspectivele brandului pe piața rusă. foto

Portalul News Auto relatează că la ora actuală toate modelele vehiculelor Foton sunt prezente pe piața rusă. Este vorba despre trei modele Foton: Aumark, Ollin și Auman. Primele două, care sunt de greutate medie, au capacități similare, de aceea producătorul chinez intenționează să lanseze în viitor doar două modele: Aumark (camioane ușoare și medii) și Auman (de greutate mare).

În viitorul apropiat, gama de modele Foton livrate în Rusia se va schimba și din punct de vedere ecologic. Astfel, nu vor mai fi livrate mașini clasa Euro-3, acestea vor fi înlocuite cu motoare ce corespund standardelor Euro-4. Este vorba despre motoarele Cummins, produse la întreprinderea mixtă americano-chineză, constituită de companiile Cummins și Foton.

Autovehiculele Foton le sunt cunoscute transportatorilor ruși de câțiva ani. În general, părerile despre această tehnică sunt relativ bune. Potrivit News Auto, importul civilizat de mașini chineze începe să fie organizat abia acum. Dealerii ruși au deschis déjà un depozit de camioane Foton, după care urmează crearea unui depozit de piese de schimb. În plus, se pregătește extinderea rețelei de dealeri pe teritoriul Rusiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × two =