Începând de ie..." />

Bucureşti-Leipzig-Lipscani – o poveste europeană

Începând de ieri și până la data de 30 iulie 2018, expoziția „Bucureşti-Leipzig-Lipscani – o poveste europeană” găzduită de Palatul Camerei de Comerț și Industrie București (Str. Ion Ghica nr 4), este accesibilă publicului de luni până vineri, în intervalul 10,00-15,00. Manifestarea expozițională este organizată de Camera bucureșteană în parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucureşti și face parte din seria de evenimente menite să marcheze aniversarea a 150 de ani de activitate neîntreruptă a Camerei bucureștene, serie derulată sub sloganul Dialog. Identitate. Valoare.

„Istoria Camerei bucureștene este istoria unui mediu de afaceri de elită, însă istoria noastră este legată și de numeroase acte de cultură. Prin organizarea acestui eveniment ne propunem să readucem în actualitate trecutul, pentru a consolida prezentul și pentru a da consistență viitorului. Expoziția își propune să dovedească pe de o parte, prezența europeană a României, iar pe de altă parte, faptul că economia noastră a fost o economie competitivă, competitivitate generată și de eficiența structurilor create, unele dintre ele înaintea vremii”, a declarat prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, președintele CCIB, la vernisajul expoziției.

Mai mult, aici:

https://legalmagazin.ro/expozitia-bucuresti-leipzig-lipscani-o-poveste-europeana-la-palatul-camerei-de-comert-si-industrie-bucuresti/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + seven =