Alexander Milan..." />

BMW Group România are un nou director general

Alexander Milanov a preluat oficial conducerea BMW Group România, păstrând în în acelaşi timp şi funcţia de Director General BMW al Group Bulgaria deţinută din 2007, încă de la înfiinţarea companiei. foto

Alexander Milanov vine cu o experienţă de 20 de ani în industria auto premium, ocupând poziţii cu responsabilitate de sales şi marketing. Preia conducerea companiei în contextul unei pieţe auto volatile datorită situaţiei economice naţionale şi internaţionale, dar este susţinut de un calendar de lansări importante. 

În aceasta vară sunt aşteptate în showroom-uri noile BMW Seria 3 Gran Turismo, alături de versiuni îmbunătăţite ale BMW Z4 şi întregii game BMW Seria 5. în a doua jumătate a anului sunt anunţate noile BMW X5 şi BMW Seria 4, precum şi o serie extinsă de noi tehnologii importante, aşa cum sunt noile soluţii pentru optimizarea consumului şi creşterea performanţelor dinamice din pachetul BMW EfficientDynamics.

Marco Schulz părăseşte BMW Group România după trei ani, pentru o poziţie de management în cadrul BMW Germania. în timpul perioadei sale în Bucureşti, compania a păstrat constant prima poziţie în segmentul premium.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 6 =