Producă..." />

AvtoVAZ blochează comenzile online pentru Lada Largus

Producătorul rus de mașini AvtoVAZ nu va mai vinde automobilele marca Lada Largus pe internet din cauza cererii prea mari pentru acest model de vehicul, a anunțat serviciul de presă al companiei. foto

„În prezent există o cerere foarte mare pentru modelele Lada Largus. Pentru a crește procentul automobilelor cumpărate din piața liberă a fost luată decizia de a stopa comenzile pe internet”, a explicat un reprezentant al AvtoVAZ.

Potrivit noilor reguli, cei care își doresc să cumpere un Largus vor trebui să scrie o cerere către orice dealer Lada și să se înscrie la rândul de așteptare. Startul vânzării noului automobil a fost prevăzut pentru 16 iulie 2012, însă dată ar putea fi amânată.
Lada Largus a apărut datorită parteneriatului dintre ruşi şi alianţa Renault-Nissan. Mașina este o versiune rusească a Daciei Logan MCV, produsă de francezi în România.

Pe lângă sigla nouă şi câteva detalii subtile exterioare, principalele diferenţe dintre Logan MCV şi Lada Largus rezidă în faptul că modelul rusesc va fi plasat ceva mai sus pe piaţă din punctul de vedere al poziţionării de preţ. Astfel, modelul Lada va dispune în standard de elemente precum servodirecţie, ABS, închidere centralizată sau volan reglabil pe înălţime şi adâncime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − five =