<..." />

AvtoKrAZ a livrat în Africa de Sud maşini speciale cu motor Deutz

Holdingul rus AvtoKrAZ a produs autovehicule speciale KrAZ-632217-00K1064 şi KrAZ-632207-00K1164, de tip 6×6, în urma solicitării companiei „Sistem Use Contract Ltd.” din Marea Britanie pentru țări din sudul Africii. foto

Vehiculele au fost produse în parteneriat cu producătorul ucrainean de tehnică specială „Ukrspețtehnica” din Kiev, compania „Cerkassytehnomash” și „Aerotehnica-MLT”.

Camioanele cu volan pe dreapta dispun de tracțiune integrală, sunt echipate cu motor cu şase cilindri, Deutz BF6M1015S, având capacitatea de 371 cai putere. Fișa tehnică prezintă dotarea cu un singur ambreiaj MFZ 430, cutie de viteze cu 9 trepte și pneuri late care oferă randament optim pe drumuri grele. Cabinele sunt dotate cu aer condiţionat.

Maşinile au fost concepute pentru activități industriale, de exploatare, laboratoare de seismologie, silvicultură, servicii de mediu, dar şi pentru tractarea remorcilor pe toate tipurile de drumuri.

Camioanele KrAZ sunt concepute pentru executarea unor lucrări în condițiile climaterice dificile, specifice Africii de Sud, pentru utilizare în lipsa drumurilor, în special în sezonul ploios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × four =