Autostrada Orăștie-Sibiu, închisă de luni între Săliște și Cunța

Lotul trei al Autostrăzii Sibiu-Orăștie, inaugurat în noiembrie 2014, va fi închis traficului de luni, între Sălişte și Cunţa, din cauza unor crăpături în asfalt. foto

Reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) susțin că problemele au apăraut din cauza execuţiei necorespunzatoare a lucrărilor.

Potrivit unui comunicat al CNADNR, începând de luni, 7 septembrie, de la ora 8.00, traficul pe Autostrada A1, Orăștie – Sibiu, între nodul rutier Sălişte și nodul rutier Cunţa, se va închide.

Traficul va fi închis timp de aproximativ o lună şi jumătate, în funcţie şi de condiţiile meteorologice, iar în această perioadă circulația se va desfășura pe o rută alternativă, respectiv DN 1 între localităţile Sălişte şi Cunţa.

Potrivit companiei, primele crăpături în asfalt au apărut la zece zile de la deschiderea lotului trei al autostrăzii, tronson construit de firma italiană Salini-Impregilo.

Lotul trei al Autostrăzii Sibiu-Orăştie a fost inaugurat în noiembrie 2014 de ministrul de atunci al Transporturilor Ioan Rus, în zonă venind și premierul Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six − 6 =