Meteorol..." />

Atenționările de ceață și polei, extinse în 14 județe

Meteorologii au prelungit, până la ora 11:00, atenționările de ceață și polei pentru județele din zona Transilvaniei și până la ora 13:00 pentru cele din Moldova, fiind emise, totodată, noi atenționări pentru județe din regiunea Munteniei. foto

Conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), până la ora 11:00, se vor afla sub cod galben de ceață, polei și vizibilitate redusă în trafic mai multe localități din județele Buzău, Brăila, Prahova, Dâmbovița, Alba, Harghita, Sibiu și Mureș, iar până la ora 13:00, localități din județele Iași, Botoșani, Galați și Cluj.

De asemenea, până la ora 9:30, în zona de câmpie a județelor Bacău și Neamț se va semnala ceață, care va determina scăderea vizibilității în trafic sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. În aceste zone vor fi condiții de burniță, fenomen ce poate favoriza depunerea de polei.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

UPDATE ORA 07.09 Cod galben de ceață și polei în județul Hunedoara, până la ora 9:00

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă atenționare nowcasting Cod galben de ceață și polei, valabilă în județul Hunedoara, până la ora 9:00.

Conform prognozei ANM, în localitățile Deva, Geoagiu, Orăștie, Simeria, Brănișca, Dobra, Gurasada, Ilia, Rapoltu Mare, Turdaș și Vețel din județul Hunedoara se va semnala ceață, fenomen care va determina scăderea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri, dar vor fi și condiții de polei.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

ORA 06.04 Ceață și condiții de polei, în nouă județe din Moldova și Transilvania în următoarele două ore

Meteorologii au emis, vineri, atenționări nowcasting cod galben de ceață și polei, valabile în nouă județe din regiunile Moldovei și Transilvaniei, în următoarele două ore.

Conform prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), până la ora 8:00, în județele Iași, Botoșani și Suceava se va semnala ceață, fenomen care va determina scăderea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

De asemenea, în zonele atenționate vor exista depuneri de chiciură sau burniță ceea ce favorizează apariția poleiului.

Tot până la ora 8:00 se vor afla sub cod galben de ceață, ploei și vizibilitate redusă în trafic mai multe localități din județele Alba, Brașov, Harghita, Sibiu și Mureș, în timp ce pentru județul Cluj atenționarea meteorologilor este valabilă până la ora 7:00.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 11 =