AsstrA Trade Lane Management – o abordare holistică a lanțului logistic

Conceptul de Trade Lane Management (TLM) a apărut pentru prima dată la AsstrA în 2015. Trei ani mai târziu, a fost pus în practică în toate locațiile globale ale grupului corporativ.

Directori de departamente operaționale AsstrA explică TLM, avantajele pe care le oferă clienților AsstrA și cum optimizează procesele de afaceri:

„Un Trade Lane (TL) constă în toate modalitățile posibile de a transfera bunuri dintr-o țară în alta. Managerul Trade Lane are o abordare holistică în ceea ce privește organizarea și optimizarea capacităților de transport între aceste două țări. La începutul anului 2019, clienții AsstrA au primit servicii în mai mult de 1.250 de linii comerciale.

Pentru un client nou sau existent, TLM garantează o abordare inteligentă, grijulie și holistică a organizării lanțului logistic. Ca urmare, livrările sunt mai rapide și resursele umane, de transport și logistică sunt optimizate. Asta e ceea ce vrea fiecare proprietar de afaceri „, spune Natalia Shemyakina, Directorul Departamentului de Transport Rutier Adjunct al CSI, Europa de Sud și Europa de Nord.

„Managerii TL trebuie să aibă o experiență considerabilă și o excelentă cunoaștere a modului în care logistica funcționează în cadrul Liniei de Comerț specifice. Ei au relații bune cu partenerii de transport și o bună înțelegere a condițiilor actuale. Cu experți experientați în TL, este posibil să se calculeze tarifele actuale, să se ofere cele mai bune oportunități de transport în orice moment al anului și să se ofere o gamă de opțiuni alternative de livrare clienților corporativi.

„Imaginați-vă că TLM este similar curselor de Formula 1. Produsul clientului este o mașină de curse, iar echipa AsstrA este un echipaj cu experiență care a studiat pista, a luat în considerare toate caracteristicile sale și face tot posibilul pentru a câștiga cursa „, adaugă Vitaly Eremenko, Director Adjunct al Operațiunilor și Transportului Rutier pentru Europa de Vest.

„Relația cu „o singură fereastră” cu AsstrA este un avantaj clar pentru clienții corporativi. În loc să trimită mai multe solicitări de ofertă către diferite companii sau chiar departamente diferite din cadrul unei singure companii, clienții pot trimite o cerere de ofertă unui manager TL al AsstrA. Clientul va primi apoi o propunere personalizată de livrare care oferă posibilitatea alegerii tuturor opțiunilor de mod de livrare: transport maritim, feroviar, rutier, transbordare sau transport combinat.

Feedbackul asupra serviciului pentru clienți al companiei, deoarece TLM a fost lansat în ultimii trei ani, a fost foarte pozitiv. Datorită serviciului personal integrat al experților TL, clienții AsstrA au simplificat lanțurile de aprovizionare și fluxurile de transport, au executat planuri ambițioase, au cucerit noi piețe și au costuri și resurse optimizate. Astfel de succese ale clienților reprezintă cele mai bune argumente pentru dezvoltarea ulterioară a TLM la AsstrA „, conchide Directorul de Operațiuni al AsstrA, Denis Gural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen + nineteen =