Grupul de ..." />

AsstrA SUA continuă să îmbunătățească Operațiunile

Grupul de companii AsstrA continuă să-și optimizeze operațiunile și să îmbunătățească serviciile pe care le oferă în Statele Unite.În iunie a acestui an, AsstrA NY Inc. a acordat vamalelor Statelor Unite garanții pentru o obligațiune Carrier 3 (C3).

 

Obligația C3 obligată oficial garantează performanța AsstrA NY Inc. ca transportor NVOCC în ceea ce privește procedurile și obligațiile vamale pentru importurile în Statele Unite. Obligația C3 va ajuta AsstrA să ofere clienților servicii de import mai rapide și mai bune din SUA.

 

Codul de activitate 3 Obligația vamală internațională a transportatorului servește pentru a asigura obligația companiei de a furniza declarații exacte ale mărfurilor importate. De regulă, deținătorii garanției vamale sunt importatorii și transportatorii, brokerii, operatorii zonelor de comerț exterior și alte părți care lucrează cu autoritățile vamale și de frontieră din SUA. Beneficiarul este Vama SUA și Protecția Frontierelor Această garanție se aplică autorizării navelor, vehiculelor rutiere și aeronavelor care importă mărfuri în SUA. Obligația vamală internațională a transportatorului este cuprinsă între 25.000 și 250.000 USD.

 

Codul de activitate 3 Codul C3 este utilizat pentru înregistrarea în Sistemul Automat de Manifestări (AMS), care este utilizat pentru a urmări marfa și pentru a descura posibilele amenințări de securitate. Un document electronic AMS care descrie mărfurile importate ar trebui prezentat autorităților vamale cu cel mult 24 de ore înainte de plecarea unei nave în călătoria sa în porturile americane. În cazul înregistrării incorecte sau nefavorabile, va fi dificil să descărcați mărfurile în SUA, iar autoritățile vamale pot impune o amendă cuprinsă între 500 și 5.000 USD.

 

„Biroul AsstrA din New York a început deja să importe marfă din toată lumea în Statele Unite. Clienții noștri primesc servicii de clasă mondială la tarife favorabile, fără a plăti comisioane suplimentare intermediarilor. O valoare adăugată pentru importatori este în măsură să preia proprietatea mărfurilor importate fără a aștepta formalitățile vamale ”, comentează Vyacheslav Turejko, Director Regional pentru SUA AsstrA.

 

 

by asstra.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − eight =