AsstrA consolidează Ofertele de Logistică a Proiectelor la Breakbulk Americas

Luna trecută a avut loc Breakbulk Americas, cea mai mare expoziție de transport de proiecte și breakbulk din Canada, SUA, America Latină sau Caraibe. Evenimentul a reunit pe toți cei implicați în organizarea transportului de proiect și a mărfurilor în vrac. Pentru prima dată, grupul corporativ internațional AsstrA-Associated Traffic AG a participat la acest eveniment logistic de marfă XXL.

 

Breakbulk Americas este ultimul din cele patru evenimente Breakbulk din Orientul Mijlociu, Asia, Europa și America. Expozițiile se concentrează pe realizări globale și tendințe în domeniul logisticii proiectelor. Acest forum global pentru comunicare, schimb de experiențe și realizare de tranzacții se desfășoară în mod tradițional în Houston, Texas.

 

Breakbulk Americas unește furnizorii de servicii de transport și logistică cu cumpărătorii, proprietarii de proiecte și companiile de inginerie și construcții. În timpul evenimentului Breakbulk Americas, companiile consolidează parteneriatele și întâlnesc noi clienți.

 

„La expoziție veți găsi reprezentanți americani ai liniilor de transport regional, agenți, brokeri, proprietari de barje, porturi maritime și terminale. Gama de participanți este, de asemenea, impresionantă. Există manageri, inspectori și companii de asigurări pentru a numi doar câteva. Companiile aeriene, proprietarii și producătorii de echipamente speciale, transportatorii feroviari și companiile de logistică au fost, de asemenea, acolo pentru a împărtăși experiența lor. Expoziția a fost chiar interesată de companii din industria IT și mass-media ”, spune Vyacheslav Turejko, șeful diviziei AsstrA USA.

 

5.000 de profesioniști reprezentând 1.600 de companii din 75 de țări au vizitat standurile a 333 de expozanți.

 

„Printre cele mai bune caracteristici ale evenimentului Breakbulk America sunt întâlnirile private în care clienții și partenerii vorbesc despre afaceri. În acest cadru privat, informal, pot fi discutate direct probleme specifice de afaceri. Unele companii nu s-au prezentat cu un stand și au ales în schimb să se concentreze pe astfel de întâlniri private ”, observă Vyacheslav Turejko.

 

Organizatorii expoziției au acordat o atenție deosebită rolului jucat de femei în logistica proiectului în cadrul întâlnirii „Prima femeie a micului dejun cu volum mare”.

 

„Participarea la Breakbulk Americas a fost o experiență plină de satisfacții pentru noi. Datorită întâlnirilor cu partenerii existenți și a noilor relații cu furnizorii americani de servicii, clienții AsstrA pot implementa mai încrezător proiecte ambițioase ”, rezumă Vyacheslav Turejko.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 2 =