Compania Națională ..." />

Anchete de circulație în mai multe județe

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) anunţă că în perioada 17 septembrie – 27 octombrie vor avea loc la nivel naţional măsuratori şi anchete de circulaţie de tip origine-destinaţie în locaţii caracteristice reţelei de drumuri adiacente municipiilor Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Brăila, Iaşi, Oradea, Sibiu și Timişoara. foto

Potrivit unui comunicat transmis de CNADNR, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii implementează un proiect pentru elaborarea Master Plan-ului General de Transport, având ca obiectiv asigurarea condiţiilor pentru realizarea unui sistem naţional de transport eficient, durabil, flexibil şi sigur. 

În cadrul proiectului se va elabora şi Strategia de dezvoltare a sistemului naţional de transport, pe termen scurt, mediu şi lung.

Pentru dezvoltarea Modelului Naţional de Transport, pe lângă datele existente este necesară colectarea unor date şi informaţii suplimentare privind traficul rutier, care vizează în principal scopul deplasărilor, originea-destinaţia deplasării, gradul de ocupare a vehiculului cât şi tipul de marfă transportată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 2 =