Alertă de călătorie în Ucraina! Situaţie meteo critică în regiunile Odesa şi Nikolaev

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să călătorească în Ucraina că, urmare căderilor masive de zăpadă din ultimele 48 de ore, situaţia din Odesa şi din toate localităţile regiunii este una critică, fapt pentru care autorităţile locale au oprit total circulaţia rutieră pe toate drumurile publice (internaţionale, naţionale, regionale şi locale) din regiunile Odesa şi Nikolaev, iar transportul în comun (cursele Reni-Ismail-Tatarbunar-Odesa) este blocat. foto

Întreruperi frecvente şi pe perioade relativ îndelungate a alimentării cu energie electrică şi apă au loc în toată regiunea, dar şi în oraşul Odesa.

Aeroportul Internaţional Odesa a anunţat, încă din cursul zilei de 17 ianuarie 2016, suspendarea tuturor zborurilor, situaţia urmând a se reevalua în zilele următoare.

De asemenea, traficul pe drumul principal de acces dinspre România către aceste regiuni, şoseaua Reni-Odesa, este în prezent oprit total din cauza căderilor masive de zăpadă şi a viscolului.

Totodată, pentru zilele imediat următoare, previziunile meteo se referă la intensificări ale viscolului, ger şi polei în toată regiunea Odesa şi, parţial, pentru regiunea Nikolaev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × one =