Asoci..." />

AITA Moldova, membru colectiv ARTRI, a împlinit 20 de ani

Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale (ARTRI) a transmis Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Auto din Republica Moldova felicitările transportatorilor români cu prilejul aniversării a 20 de ani de la înfiinţare. foto

Conducerea ARTRI a participat la festivitatea consacrată aniversării, care a avut loc la Chişinău în data de 3 octombrie 2012, pentru a prezenta mesajul transportatorilor români şi pentru a sublinia continuarea susţinerii directe a AITA, membrul său colectiv.

AITA este o organizaţie nonguvernamentală, noncomercială, profesionistă care reuneşte întreprinderile şi organizaţiile de transport din Republica Moldova, ce efectuează transportul auto internaţional de mărfuri şi pasageri, înfiinţată pe principii democratice în conformitate cu Regulamentul societăţilor gospodăreşti din Republica Moldova.  Rolul asociaţiei întemeiate în 1992 este de a reprezenta şi apăra membrii săi în relaţiile cu organele naţionale şi internaţionale din domeniu, în acord cu statutul său.

AITA este membru a Uniunii Internaţionale a Transportatorilor Auto (IRU), a Federaţiei Internaţionale a Asociaţiei Expeditorilor (FIATA), a Organizaţiei Asociaţiilor Transportatorilor Rutieri din Zona de Cooperare Economică a Mării Negre (BSEC-URTA) şi membru colectiv al ARTRI.

Cu ocazia aniversării de 20 de ani, Prim-Ministrul Republicii Moldova, domnul Vlad Filat, oficiali din Guvern, delegaţii ale organizaţiilor internaţionale din care AITA face parte şi reprezentanţi ai asociaţiilor partenere şi-au prezentat mesajele lor de felicitare. ARTRI le urează transportatorilor din republica Moldova succes în activitatea lor viitoare şi-i asigură de continuarea sprijinului său. Ca o recunoaştere a conduitei şi eforturilor ARTRI, foarte mulţi transportatori din republica Moldova au devenit membrii săi cu drepturi depline.

Prin activitatea ce decurge din misiunea sa şi prin calitatea de membru acordată de către ARTRI, AITA sprijină activitatea transportatorilor români şi contribuie prin acţiunile sale la realizarea unităţii în fapte şi simţire a românilor de pretutindeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × five =