Pe 3 iunie 2014, compa..." />

AirBaltic lansează ruta Riga – Bucureşti

Pe 3 iunie 2014, compania letonă de aviaţie airBaltic va lansa o nouă rută între Riga şi Bucureşti, informează TravelDailyNews. Vor fi patru curse săptămânale dus-ântors, care vor oferi o conectare a celor două capitale şi a regiunii baltice, Scandinaviei şi Rusiei.

Christophe Viatte de la airBaltic: “Noua rută va reprezenta un beneficiu imens pentru călătorii care vor veni la Riga şi la Bucureşti pentru afaceri şi relaxare, pe lângă faptul că astfel le oferim clienţilor noştri un traseu fără schimbarea avionului, în special spre nordul Europei.

Pentru viitorul sezon estival vom întrerupe o serie de rute, care au o cerere ceva mai scăzută pe timpul verii; aceasta ne disponibilizează capacitatea disponibilă aviatică  pentru o nouă rută”.

airBaltic va zbura de la Riga la Bucureşti de patru ori pe săptămână, marţi, miercuri, vineri şi sâmbătă. Passengers vor călători cu un avion Bombardier Q400 NextGen, într-un zbor care va dura două ore şi 55 de minute. Preţul biletului va începe de la 179 de euro, inclusiv viza de aeroport şi costurile tranzacţiei.

airBaltic prestează servicii de transport aerian de pasageri pe mai bine de 60 de destinaţii ce pornesc din Riga, Letonia, unde este originată compania. airBaltic oferă legături convenabile via Hubul Riga Nord, spre nordul Europei, Scandinavia, Russia, statele CSI  şi Orientul Mijlociu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 1 =