Pe 9 iulie, musulmanii au început Ramadan..." />

A început Ramadanul

Pe 9 iulie, musulmanii au început Ramadanul, cel mai aspru post. Timp de 30 de zile, musulmanii adulți trebuie să țină post de la răsăritul soarelui până la apus, acest lucru însemnând că trebuie să se abțină de la mâncare, băutură, fumat și alte vicii în acest interval. foto

Dacă trebuie să călătoriți în interes de serviciu în perioada Ramadanului, este bine să vă interesați de dinainte care este programul companiei cu care lucrați. Se poate ca acesta să sufere unele modificări ca urmare a acestei sărbători. Unele firme pot să nu funcționeaze în timpul zilei, în special după amiază. 

De Ramadan, inclusiv obiectivele turistice pot să funcționeze după un program redus. Unele dintre acestea își încep programul mai devreme decât de obicei, de la primele ore ale dimineții, pentru a putea închide în jurul orelor 15:00.

Oficialii din Arabia Saudită i-au amenințat pe străini că vor fi dați afară din țară dacă nu respectă Ramadanul, chiar dacă nu sunt musulmani, considerându-se că nu respectă sentimentele musulmanilor aflați în postul sfânt.

De asemenea, angajații Comisiei pentru Promovarea Virtuții și Prevenirea Viciului au fost rugați de ministrul saudit de interne să își intensifice activitățile de monitorizare pe străzi, pentru a-i identifica pe cei care nu respectă Ramadanul.

Ramadanul este a noua lună a calendarului islamic, fiind sărbătoarea musulmană cea mai importantă. Aceasta este considerată luna pocăinței și sacrificiului, celebrând perioada în care profetul Mahomed a primit revelația coranică.

Postul se va încheia pe 8 august şi va fi urmat de trei zile de Ramadan Bayram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 4 =