Ministerul Transport..." />

24 septembrie – Ziua Libertății de Mișcare

Ministerul Transporturilor și companiile de transport din cadrul acestuia marchează, în data de 24 septembrie, Ziua Libertății de Mișcare. Cu această ocazie va fi lansat un concurs de fotografie despre plăcerea călătoriei, despre mobilitate și despre libertatea de a călători, indiferent de mijlocul de transport ales, informează biroul de presă al Registrului Auto Român. foto  

Concursul constă în transmiterea, pe pagina de Facebook a evenimentului, a unor fotografii originale, care să promoveze ideea centrală a mesajului Zilei Libertății de Mișcare. Imaginile pot fi transmise în intervalul 24 septembrie – 26 octombrie, urmând ca desemnarea și decernarea premiilor să se facă în data de 27 octombrie, în cadru oficial, cu participarea Ministrului Transporturilor.

O parte dintre premii vor fi oferite de către Registrul Auto Român și vor consta în abonamente pentru un un an la Revista AutoTest, revistă editată de RAR. Detalii referitoare la celelalte premii, precum și regulamentul de participare la concursul foto, sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/937957822916573/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 − one =