Pentru a marca împlinirea a 60 de an..." />

Ziua Podului Giurgiu-Ruse

Pentru a marca împlinirea a 60 de ani de la punerea în funcţiune a Podului Prieteniei de peste Dunăre, astăzi, autorităţi din Giurgiu şi Ruse vor desfăşura în comun o serie de activităţi menite să întărească relaţiile de prietenie dintre cele două ţări şi oraşe. foto

Fiind sărbătorită Ziua Podului, s-a stabilit ca toate autoturismele care trec în Bulgaria să nu mai plătescă taxa de trecere de 3 euro. Şoferii de autoturisme vor plăti taxa de trecere a Podului Prieteniei doar din Bulgaria spre România, care este în valoare de 2 euro. 

Prefectura Ruse va organiza diferite festivităţi la Punctul de trecere a frontierei. Invitaţi de onoare vor fi Miniştrii Transporturilor din Republica Bulgaria şi România, Daniel Papazov şi Dan Sova. Camera de Comerţ Bilaterală Bulgaria-România în colaborare cu Primăria Municipiului Giurgiu organizeaza un Forum de Afaceri Internaţional la care vor participa reprezentanţi ai companiilor din Italia, Austria, Germania, Ungaria, România şi Bulgaria.

Forumul se va concentra pe comerţul traditional şi pe oportunităţile de afaceri, perspectivele operaţionale şi schimbul de cunoştinte între cele doua ţări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =