Transpor..." />

Wizz Air, din octombrie zboruri spre Basel și Nürnberg

Transportatorul aerian Wizz Air anunță introducerea, din luna octombrie, a trei noi rute – București – Basel, București – Nuremberg și Cluj-Napoca – Nuremberg, la prețuri ce pornesc de la 129 de lei, precum și creșterea frecvențelor săptămânale pentru cele mai populare rute, respectiv București – Luton (Londra), de la 14 la 20 de zboruri, și Cluj-Napoca – Luton (Londra).

„Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță extinderea în România. Compania va opera, pentru prima dată, cu șapte aeronave din București, în timpul sezonului de iarnă.

În plus față de aceste aceste evoluții pe piața locală, Wizz Air va adăuga și trei noi servicii: Cluj-Napoca — Nuremberg de la 1 octombrie, București — Basel (Elveția) și București — Nuremberg, de la sfârșitul aceleiași luni, toate cu o frecvență de două ori pe săptămână”, precizează compania.

Nuremberg, cea mai nouă destinație pe harta Wizz Air, al doilea oraș ca mărime din Bavaria și locul de origine al tradiționalelor produse din turtă dulce (Lebkuchen), al cârnaților și al jucăriilor lucrate manual, devine acum direct accesibil la tarife mici din București și Cluj-Napoca.

Zborul București — Nuremberg va fi operat în zilele de joi și duminică, cel din București spre Basel miercuri și duminică, la fel și Cluj-Napoca — Nuremberg.

Cu aceste trei noi servicii, Wizz Air oferă acum 84 de rute din România, către 40 de destinații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × four =