WConnecta a adus împreună 800 de profesioniști ..." />

WConnecta 2018

WConnecta a adus împreună 800 de profesioniști în transporturi la cel mai mare eveniment de networking din Europa

Potrivit comunicatului emis de organizatori, după ce a trecut anul trecut prin Frankfurt, evenimentul s-a întors la Madrid, depășind participarea ultimei ediții care a avut loc în capitala spaniolă în 2015.

Mai mult de 300 de companii s-au adunat vineri, 26 octombrie, la Madrid, transformând WConnecta într-un eveniment de referință pentru sectorul transportului de marfă din Europa.

Cu un total de 6.416 de interviuri efectuate, WConnecta a reușit din nou să conecteze cele mai bune companii europene de transport la rețeaua sa B2B de mare viteză (Speed Networking Area) cu scopul de a găsi colaboratori de încredere, de a crea sinergii și de a identifica noi oportunități de afaceri.

După nouă ediții și cu un format aproape identic cu prima sa ediție, care a avut loc la Madrid în 2011 și la care au participat 50 de participanți, WConnecta a reușit să adune acum 800 de participanți.

60% dintre companiile participante sunt spaniole, urmate de companii din Italia, Polonia și Portugalia, toate reprezentând aproximativ 10%. A fost realizată astfel cea mai mare ofertă de transporturi din Europa la momentul desfășurării.

Pe ambele părți ale mesei de discuții a fost semnificativa si prezența reprezentanților țărilor estice, între care România, Ungaria, Slovacia, Lituania, precum și a marilor operatori de logistică din Germania, Franța, Țările de Jos, Regatul Unit și Belgia.

În Zona Speed Networking, nucleul evenimentului, se desfășoară interviuri rapide de 7 minute – în funcție de specialitatea transportului și dacă sunteți un ofertant de marfă sau camion. Au fost înregistrate 4.320 de interviuri rapide sau 4.320 de schimburi de cărți de vizită care vor duce cel mai probabil la noi colaborări.

Pe de altă parte, Zona Cargo a salutat participarea a 52 de operatori de logistică și companii de transport de mărfuri care au efectuat 1.456 de interviuri private, aranjate anterior, cu transportatori interesați să colaboreze cu ei.

Organizatorii s-au decis să păstreze această formulă de organizare a evenimentului și au hotărât deja data și locul următoarei manifestări din această serie: 18 octombrie 2019, Barcelona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =